Sport

Ducks QB Justin Herbert has broken collarbone

Ducks QB Justin Herbert has broken collarboneā€

Oregon Ducks sophomore quarterback Justin Herbert suffered a broken collarbone during the team's victory over the Cal Golden Bears on Saturday night.

"Sources confirm Oregon QB Justin Herbert broke his collarbone", Beyrle tweeted early Sunday morning.

Moments after coming off the field in pain, Herbert told OR first-year coach Willie Taggart that he was fine. FOX Sports 1 will be providing the TV coverage while you can turn to FuboTV to watch the game live. On the season, he entered the game having completed 66.9 percent of his passes, now having thrown for just over 1,200 yards to go along with nine touchdowns and a pair of interceptions. Also, Tre Watson endured a season-ending injury in week 2 of play and Demetris Robertson remains sidelined for at least a few games. Alie was injured in the second half and did not return.

Freeman has rushed for 592 yards and 10 touchdowns.

Arizona State quarterback Manny Wilkins (5) motions to fans in the student section after scoring a touchdown against OR during the first half during an NCAA college football game, Saturday, Sept. 23, 2017, in Tempe, Ariz.

Get prep sports breaking news alerts from the Gwinnett Daily Post staff delivered to your email.Like this

Latest


01 October 2017
Rio Tinto plc (RIO) Rating Reiterated by Royal Bank of Canada
Credit Suisse Group reissued an "outperform" recommendation on stocks of Rio Tinto in a study note on early Tue, Jun 27th. Riverpoint Capital Management Llc sold 281,949 shares as the company's stock declined 9.05% while stock markets rallied.

01 October 2017
Cheryl wows as she takes to the catwalk in Paris
The Fight For This Love singer looked stunning in a long, black dress, faux fur jacket and thigh-high check patterned boots. Models showed off outfits from designers including Balmain, Emanuel Ungaro, Giambattista Valli, Mulberry and Sonia Rykiel.

01 October 2017
LACETT | Wildcats survive scare against Eastern Michigan
EMU's offense was able to break through and score a touchdown with 2:34 remaining on a two-yard run from running back Ian Eriksen. The Eagles fell to 0-10 against the Southeastern Conference but Roback wasn't shocked that they played Kentucky close.

01 October 2017
ASML Holding NV (ASML) Holdings Cut by Wells Fargo & Company MN
Citigroup Inc. upgraded ASML Holding N.V. from a "neutral" rating to a "buy" rating in a research note on Wednesday, June 14th. Equities research analysts predict that ASML Holding N.V. will post $5.00 earnings per share for the current fiscal year.

01 October 2017
Trump puts NFL players on notice: Stand for national anthem
On the Miami Dolphins' sideline, three players were on one knee during the singing of "The Star-Spangled Banner". Trump says he began criticizing the players because he has "so many friends that are owners".

01 October 2017
COAS off to Kabul to meet President Ashraf Ghani, others
Speaking at the Asia Society seminar in NY on Wednesday, the minister said the U.S. can not succeed in Afghanistan by waging war. Pakistan won't be "scapegoat" in Afghan war, PM tells UN . "We are not prepared to be anyone's scapegoat", he remarked.

01 October 2017
ECU Punter Nails Teammate In Back Of The Head With Kick
His six catches tied a season-high, and his 94 yards were three more than his previous season-yardage best at San Jose State. The Bulls didn't do anything to tarnish their highest national ranking since the 2011 team maxed out at No. 16.

01 October 2017
Imax Corporation (NYSE:IMAX) Upgraded at BidaskClub
Zurcher Kantonalbank Zurich Cantonalbank increased its holdings in shares of Imax Corporation by 78.9% in the 1st quarter. ILLEGAL ACTIVITY WARNING: This news story was first posted by StockNewsTimes and is the property of of StockNewsTimes.

01 October 2017
Trump praises 'leadership' of Puerto Rico, Virgin Islands govs after slamming mayor
It's been compared to the bungled federal response to Hurricane Katrina in 2005 under President George W. Mayor Cruz made this impassioned plea for help - " We are dying ", she told the media and the world.

01 October 2017
Hurricane Maria Weakens as It Moves North
Irma, one of the most powerful Atlantic storms on record, killed more than 80 people in the Caribbean and the United States. Fourteen people were reported dead on Dominica, which has a population of about 71,000.Recommended