Sport

Jeff Hornacek expects Kristaps Porzingis to play vs. Kings

Jeff Hornacek expects Kristaps Porzingis to play vs. Kingsā€

New York Knicks star Kristaps Porzingis is expected to return to the court Saturday against the Sacramento Kings after missing Wednesday's game with ankle and elbow injuries.

Knicks Joakim Noah speaks after practice Friday.

"We know that is looming, " Perry said before the Knicks' 112-99 loss to the Magic.

"I said it earlier in training camp, I was pleasantly surprised how he's come back from the injuries and stuff", Hornacek said. "And I'm just happy to be back with the team". "The swelling went down, so I'll be ready to go tomorrow, probably". It's already tough enough trying to get Willy minutes.

Noah, 32, underwent shoulder surgery in April, but he already was recovering from a knee procedure when he was nabbed in March for ingesting a banned substance, which he has attributed to on an over-the-counter supplement he says he took to speed up his recovery time.

"I don't really want to talk about that right now, " Perry said. "I'm looking forward to getting to know him better as we move forward". He's got one more season left on his rookie deal in 2018-19 before becoming eligible for restricted free agency. "I think he's been playing great". He works hard after practice with our coaches. It's great to see KP back at practice and preparing for Saturday, although he was wearing a large brace on right arm due to the bursitis in his elbow.

"Last year was a tough year and there was a lot of frustration with the way we conducted ourselves and the way I conducted myself with the suspension".Like this

Latest


11 November 2017
Belgium's Lukaku scores twice in 3-3 draw with Mexico
Romelu Lukaku struck twice to equal Belgium's all-time goalscoring record in a 3-3 friendly draw with Mexico. However, Andres Guardado equalized in the first half from the penalty spot in Belgium.

11 November 2017
Infinera Corporation (INFN) Updates Q4 Earnings Guidance
The institutional investors in our partner's database now have: 126.30 million shares, up from 117.68 million shares in 2017Q1. Turning to Enservco Corporation (NYSE:ENSV), its shares were trading at $0.67 a gain of $0.15, on the trading floor.

11 November 2017
Pulling Back the Curtain on Pan American Silver Corp. (TSX:PAAS) Shares
Perhaps most importantly where cash movements are concerned, the company saw about 57.65 million in net operating cash flow. For PAAS , the company now has 208.97 million of cash on the books, which is offset by 9.54 million in current liabilities.

11 November 2017
Moody Stock Sees Increased Volatility Levels in Session: Intrexon Corporation (NYSE:XON)
They expect this year's earnings to fall -22.22% year-over-year to -$0.84, followed by -21.43% decline in the next year to -$0.66. Intrexon Corporation (Intrexon) forms collaborations to create biologically-based products and processes using synthetic biology.

11 November 2017
PSG said to have made Conte approach
Add that to Monaco being stripped of their top talent it means there is more pressure on the former Sevilla boss to succeed. It's only a few months since Conte won the Premier League but rumours of his exit refuse to go away.

11 November 2017
Peregrine Capital Management LLC Trims Holdings in Esperion Therapeutics, Inc. (NASDAQ:ESPR)
The Company's human pharmaceutical business segment sells medicines, which are discovered or developed by its scientists. State Board Of Administration Of Florida Retirement Systems owns 8,960 shares. (NASDAQ:ESPR) is performing 280.19%.

11 November 2017
Steelers LB Harrison ruled out for Sunday's game
Hilton awoke from his slumber to gain 175 yards receiving with 2 touchdowns last week leading the Colts to a 20-14 win in Houston. John Simon was officially ruled out for the third straight game with a neck stinger.

11 November 2017
California NAACP Wants "Racist" Star-Spangled-Banner Removed As National Anthem
She was disturbed by what she found: " Their blood has wash'd out their foul footstep's pollution ". Later, he transitioned to kneeling. "It's anti-black people".

11 November 2017
Korea navy to join exercise with 3 USA aircraft carriers
The U.S. 7th Fleet announced the tri-carrier exercise on Wednesday, but without mentioning participation by other nations. The defense ministry, however, has ruled out the possibility of trilateral military drills with Japan.

11 November 2017
Crystal Palace boss Roy Hodgson dismisses talk of Jack Wilshere move
When we have played with a 10, we have had Dele [Alli] and [Adam] Lallana. "I don't think Jack is a 10". I will tell you who - his agent.Recommended